Top

ZAGG invisibleSHIELD Back & Sides Protection voor Apple iPhone 4 / 4S

  • ZAGG invisibleSHIELD Back & Sides Protection voor Apple iPhone 4 / 4S
26,99
per stuk incl. BTW
Momenteel niet leverbaar


ZAGG invisibleSHIELD Back & Sides Protection voor Apple iPhone 4 / 4S

Uw zoektocht naar de perfecte bescherming voor de iPhone 4 is voorbij! ZAGG's invisibleSHIELD™ is een zeer heldere en bijna onverwoestbare folie dat uw toestel zal beschermen tegen de meest extreme krassen. ZAGG's exclusieve en gepatenteerde folie, met nano-geheugen, omhult en beschermt uw toestel zo goed dat het er altijd als nieuw uit zal zien.

De op maat gemaakte invisibleSHIELD kunt u direct op uw iPhone 4 / 4S aanbrengen, en zorgt voor de sterkste en meest duurzame bescherming ooit. Deze folie komt voort uit militaire ontwikkelingen, waar het is gebruikt om snel ronddraaiende helikopter wieken te beschermen tegen stof, vuil en brokstukken. Nu kunt u dezelfde technologie gebruiken om uw toestel te beschermen.

De invisibleSHIELD is maar 0.2 millimeters dik wat het dus de dunste skin of cover voor uw apparaat maakt. Het is ook makkelijk weer van uw apparaat af te halen en laat geen plakkerige substantie achter! De folie is zo sterk dat ZAGG dit product ondersteunt met levenslange garantie. Dus als de invisibleSHIELD ooit wel krast of breekt dan zal ZAGG het levenslang gratis vervangen!

Kenmerken:
- Kras bestendig gepatenteerde folie
- Voldoet aan militaire eisen
- Levenslange garantie
- Verbeterde grip
- Onzichtbare bescherming

Let op!
- Het beste resultaat krijgt u wanneer u uw toestel van tevoren reinigt, daarna de invisibleSHIELD aanbrengt en 12 tot 24 uur wacht voordat u uw toestel weer inschakelt
- Na het verwijderen van de invisibleSHIELD is het niet meer mogelijk om de invisibleSHIELD weer op het toestel aan te brengen.

Inhoud van de verpakking
- ZAGG invisibleSHIELD Back & Sides Protection voor Apple iPhone 4 / 4S
- Flacon applicatie spray en een applicatie hulpmiddel

Video review van het product:

E-mail
@
@
Type de code over