Top

SwitchEasy Nude Turquoise voor iPhone 4 / 4S

  • SwitchEasy Nude Turquoise voor iPhone 4 / 4S
  • SwitchEasy Nude Turquoise voor iPhone 4 / 4S
19,99
per stuk incl. BTW
Momenteel niet leverbaar


SwitchEasy Nude Turquoise iPhone 4 / 4S

Met de SwitchEasy Nude geeft u uw iPhone 4 / 4S bescherming terwijl het toestel amper in grootte toeneemt. De Nude is namelijk slechts 1 millimeter dik. De hoes klikt stevig om de achter- en zijkant van uw toestel en geeft de nodige bescherming tegen krassen en vuil. Inclusief uitgebreid accessoires pakket!

Populaire case door het slanke ontwerp
Deze beschermhoes van SwitchEasy is een populair product voor de Apple iPhone 4 / 4S. Door gebruik te maken van de SwitchEasy Nude blijft het originele ontwerp van uw iPhone 4 / 4S behouden terwijl deze toch optimaal beschermd is. Vuil en krassen maken geen kans. De case is gemaakt van stevig polycarbonaat kunststof. Dit materiaal is ijzersterk en zeer dun.

Volledige bescherming van uw iPhone 4 / 4S
Om ook de openingen van uw toestel, zoals de headset aansluiting en dock connector, te beschermen tegen stof en vuil levert SwitchEasy hier twee setjes afsluit dopjes voor mee. Samen met de eveneens meegeleverde screenprotector (folie voor over het scherm) is uw gehele iPhone 4 / 4S optimaal beschermd voor dagelijks gebruik.Wij verkopen diverse kleuren van de SwitchEasy Nude.

E-mail
@
@
Type de code over