Top

iPhone 6(s) hoesjes

iPhone 6 hoesjes

Sinds 26 september 2014 is de iPhone 6 ook verkrijgbaar in Nederland. Als je de specificaties hebt bekeken, dan heb je gemerkt dat het toestel groter is dan de iPhone 5 en 5s. Ben je van plan om de nieuwe iPhone aan te schaffen of heb je deze al aangeschaft, dan wil je natuurlijk je toestel zo netjes mogelijk houden. De nieuwe iPhone 6 is groter waardoor je dus geen gebruik kunt maken van je iPhone 5(s) hoesje of screen protector. Bij iLikeHoesjes.nl vind je de nieuwste iPhone 6 hoesjes voor de beste prijs/kwaliteit.

iPhone 6 hoesjes in alle soorten en kleuren

Bij iLikeHoesjes.nl heb je de keuze uit verschillende soorten en kleuren iPhone 6 hoesjes. Voor een klein bedrag heb je al een leuk hoesje voor je iPhone 6. Door een hoesje te gebruiken voorkom je schade en houd jij je toestel netjes en schoon. Op de webshop van iLikeHoesjes worden ook de nieuwste iPhone 6 hoesjes van hoge kwaliteit aangeboden.

Je kunt kiezen uit lederen iPhone 6 hoesjes die handgemaakt zijn van echt leer en ook gebruikt kunnen worden als portemonnee. Deze hoesjes zijn voorzien van een aantal vakjes waar je bijvoorbeeld je pasjes en briefgeld in kwijt kunt. Zo zitten je belangrijkste bezittingen veilig in het hoesje en kun je er elk gewenst moment bij. Daarnaast zijn de portemonnee hoesjes voorzien van een handige magneet waardoor je iPhone 6 stevig vastzit en optimaal beschermd is.

Voorkom schade met een iPhone 6 hoesje

Ben jij iemand die zijn toestel vaak laat vallen of binnen enkele dagen al merkt dat zijn toestel onder de krassen zit? Kies dan ook voor een iPhone 6 flip case of een iPhone 6 bookcase. Met een van deze cases is je toestel rondom perfect beschermd en kun je foto’s maken zonder je toestel uit de cover te halen.

Een andere mogelijkheid is om een hardcase of softcase te gebruiken voor je nieuwe iPhone 6. Deze hoesjes zijn voorzien van slimme opstaande randen zodat je iPhone 6 beeldscherm ook goed beschermd is tegen krassen. Houd je toestel schoon en veilig door gebruik te maken van een hoesje. Kies een passend iPhone 6 hoesje uit het assortiment en blijf volop genieten van je nieuwe iPhone 6!

Heb jij een iPhone 6 Plus? Bekijk dan het assortiment iPhone 6(s) Plus hoesjes.