Top

iPhone hoesjes

iPhone 6(s) Plus hoesjes

iPhone 6(s) Plus hoesjes
iPhone 6(s) hoesjes

iPhone 6(s) hoesjes
iPhone 5s hoesjes

iPhone 5s Hoesjes
iPhone 5c hoesjes

iPhone 5c Hoesjes
iPhone 5 hoesjes

iPhone 5 Hoesjes
iPhone 4s hoesjes

iPhone 4s Hoesjes
iPhone 4 hoesjes

iPhone 4 Hoesjes
 

Apple iPhone hoesjes

Het is belangrijk dat je je iPhone goed gaat beschermen en daar kunnen de iPhone hoesjes van iLikeHoesjes.nl jou perfect bij helpen. Het assortiment hoesjes voor de iPhone modellen blijft zich uitbreiden, waardoor jij je iPhone op de best mogelijke manier kunt beschermen. Een hoesje hoeft niet eentonig te zijn, maar kan je iPhone juist hip en trendy maken.

De iPhone hoesjes van iLikeHoesjes.nl zijn er in verschillende modellen en kleuren. Als je bijvoorbeeld een iPhone 5 of iPhone 6(s) hebt dan kun je hier een speciaal hoesje voor bestellen. De hoesjes voor de iPhone zijn leverbaar in vele fantastische kleuren, hierdoor kun je eenvoudig afwisselen als je even bent uitgekeken op de kleur van je hoesje.
 

Verschillende hoesjes voor iPhone

Er zijn een groot aantal Apple iPhone hoesjes waar je uit kunt kiezen. Hierbij kan je denken aan een hardcase iPhone hoesje. Deze zijn meestal gemaakt van metaal of hard kunststof. Een voordeel daarvan is dat het je iPhone nauwelijks dikker maakt. Toch is je toestel op deze manier prima beschermd tegen krassen en kleine valpartijen. Kies ook voor een transparant model, zodat je je iPhone door het hoesje heen kunt zien.

Ben je al bekend met een op maat gemaakt softcase hoesje? Deze hoesjes zijn gemaakt van siliconen of rubber en zijn beschikbaar in prachtige kleuren. Een softcase zorgt er voor dat je iPhone uitstekend beschermd is en je iPhone niet onnodig dik maakt. Daarnaast heeft deze case een stroef oppervlak, wat zorgt voor een stevige grip. Bovendien blijven alle knoppen en aansluitpunten van je iPhone snel bereikbaar.

Stijlvolle bescherming met een iPhone hoesje

De iPhone goed beschermen is van belang wanneer je je iPhone graag geheel kras- en deukvrij wilt houden. En dat wil jij toch ook? Bekijk alle stijlvolle iPhone hoesjes en maak een keuze welke type bescherming het beste bij je past. Er is voor jou ook een passend hoesje te vinden. Er zijn vele prachtige kleuren en materialen, zodat je makkelijk kunt variëren. Een iPhone hoesje is nooit saai als je regelmatig afwisselt. Bekijk de hoesjes voor jouw iPhone en bestel direct een aantal leuke en hippe hoesjes.

De Apple iPhone modellen op een rij: