Top

Huawei hoesjes

Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend G6 4G

Huawei Ascend G6 4G
Huawei Ascend G6

Huawei Ascend G6
Huawei Ascend P6

Huawei Ascend P6
Huawei Ascend Y300

Huawei Ascend Y300 hoesjes

Bescherm je Huawei toestel met een Huawei hoesje

Huawei staat erom bekend zeer geavanceerde, ultradunne en relatief betaalbare toestellen op de markt te brengen. Om deze toestellen optimaal te beschermen zijn er speciale Huawei hoesjes. Deze Huawei hoesjes beschermen je waardevolle toestel niet alleen als deze per ongeluk op de grond valt, maar ook tegen de sporen van het dagelijks gebruik waardoor je toestel er veel langer als nieuw uit blijft zien.

Vooral de touchscreens van smartphones zijn gevoelig. Met de Huawei hoesjes voorkom je krassen en mogelijk zelfs een barst in het scherm na een val!

Sommige Huawei hoesjes laten het scherm open en het is dan aan te raden dat je een extra screen protector gebruikt. Deze screen protector is een dunne folie die makkelijk over het scherm is aan te brengen en het scherm van je toestel tegen krassen beschermt.

Kortom de Huawei toestellen verdienen de Huawei hoesjes, niet alleen om ze beschermen tegen de cosmetische gevaren van het dagelijks gebruik (krassen op het scherm en beschadigde randen) maar de Huawei hoesjes kunnen ook ernstige schade of zelfs compleet verlies van je toestel (en al je data!) voorkomen na een ongelukkige val.

Buiten de beschermende aspecten hebben de Huawei hoesjes door hun ruime aanbod ook een groot esthetische waarde. Voor elk type toestel is er een ruim aanbod van Huawei hoesjes die je telefoon niet alleen beschermen maar waarmee je hem tevens naar je eigen stijl kunt aankleden. Of je er nu voor kiest om zakelijk of juist vrolijk gekleurd met je toestel voor de dag te komen, met de Huawei hoesjes is alles mogelijk.

Je Huawei toestel verdient een Huawei hoesje.