Top

Griffin Survivor Full-Body Hardcase Samsung Galaxy S5 Black

  • Griffin Survivor Full-Body Hardcase Samsung Galaxy S5 Black
  • Griffin Survivor Full-Body Hardcase Samsung Galaxy S5 Black
49,99
per stuk incl. BTW
Gratis thuisbezorgd!
Verwachte levertijd: 2 werkdagen


Griffin Survivor Full-Body Hardcase Samsung Galaxy S5 Black

Met de Griffin Survivor hoef jij je voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan je Samsung Galaxy S5. Deze ultra stevige case is ontworpen om de Galaxy S5 onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger.

Twee delen van verschillende materialen
De Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de Samsung S5 zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de Galaxy valt of ergens tegenaan stoot.

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen.

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele Samsung Galaxy S5 beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kun je alle functies van je Galaxy S5 volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case.

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de Galaxy S5 zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijg je toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen.

Stevige afneembare riemclip en standaard
De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kun je jouw Galaxy S5 aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat je S5 op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om je Samsung Galaxy S5 schuin op tafel neer te zetten.

De stevigste case op de markt voor de Samsung Galaxy S5
Wil jij je nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan je Samsung Galaxy S5? Dan is deze Griffin Survivor Extreme Duty case de perfecte keuze. Deze ultra stevige beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.

Ben je niet overtuigd? Bekijk dan eens de volgende video met een serie uitgebreide tests door het team van Griffin met de iPhone 4/4S variant.

E-mail
@
@
Type de code over