Top

Colorfone Bling Case Gold / Red voor iPhone 4

  • Colorfone Bling Case Gold / Red voor iPhone 4
  • Colorfone Bling Case Gold / Red voor iPhone 4
12,99
per stuk incl. BTW
Momenteel niet leverbaar


Colorfone Bling Case Gold / Red iPhone 4

Deze harde iPhone 4 case van het Nederlandse merk Colorfone geeft uw toestel de beste bescherming rondom en een uniek uiterlijk. De harde case is ingelegd met diamantjes. De totale achter en zijkant van uw iPhone 4 zijn bedekt en beschermd tegen krassen, schade of vuil.

Gemaakt van stevig materiaal voor goede bescherming
De Colorfone case is gemaakt van stevig kunststof. De case is over het gehele oppervlak, zowel de achterkant als de zijkanten, ingelegd met diamantjes. Hierdoor krijgt de case een uniek en stijlvol uiterlijk en geeft u uw iPhone een uitstekende bescherming.

Toegang tot alle toetsen en poorten
In het ontwerp van deze iPhone 4 hardcase is rekening gehouden met alle knoppen en aansluitpunten van uw toestel. Zo is er een uitsparing aan de bovenkant voor de aan/uit toets en headset aansluiting, aan de onderkant voor de dock connector en de speaker, en aan de zijkant bij de volume toetsen en de mute switch. Uiteraard vind u ook aan de achterkant van de iPhone 4 een uitsparing voor de cameralens.U kunt uw iPhone 4 dus nog volledig gebruiken terwijl deze goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Bij dagelijks gebruik hoeft u de hardcase nooit te verwijderen en hoeft u niet bang te zijn voor beschadigingen. Deze Colorfone Bling Bling Hardcase is bij ons verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

E-mail
@
@
Type de code over