Top

Belkin TuneBase Direct Autohouder en Carkit voor iPhone en iPod

  • Belkin TuneBase Direct Autohouder en Carkit voor iPhone en iPod
  • Belkin TuneBase Direct Autohouder en Carkit voor iPhone en iPod
69,99
per stuk incl. BTW
Momenteel niet leverbaar


Belkin TuneBase Direct Autohouder en Carkit iPhone en iPod

Met deze originele TuneBase Direct kunt u luisteren naar muziek van uw iPhone of iPod in de auto. Tegelijkertijd kunt u de iPhone of iPod opladen en hands free telefoneren.

Handsfree bellen
Als u tijdens het luisteren van muziek word gebeld, dan kunt u met de ingebouwde hands free functionaliteit direct het gesprek aannemen. Met de knop op de houder neemt u snel het gesprek aan. De muziek gaat direct op pauze, en de beller wordt hoorbaar via de speakers van uw auto. De microfoon bevind zich in de houder.

Geschikt voor gebruik met beschermhoes
Gebruikt u een beschermhoes, case of cover om uw toestel? Dan hoeft u deze niet te verwijderen. De houder is afstelbaar op elk gewenst formaat zodat de iPhone of iPod altijd in de houder past, met of zonder hoesje!

Gemakkelijk aansluiten
U sluit de TuneBase Direct aan op de sigaretten aansteker van uw auto. Met de verstelbare zwanenhals positioneert u de houder in elke gewenste stand. U sluit de AUX kabel aan op de line in aansluiting van uw autoradio (indien aanwezig) en u bent klaar. De houder is zowel in horizontale stand als verticale stand te gebruiken. Kortom, de perfecte oplossing voor het luisteren van muziek vanaf uw iPhone of iPod, en toch de mogelijkheid makkelijk en veilig telefoongesprekken aan te nemen.

E-mail
@
@
Type de code over