Top

Wrapsol Full-Body Protector voor Apple MacBook Pro 17 inch

  • Wrapsol Full-Body Protector voor Apple MacBook Pro 17 inch
49,99
per stuk incl. BTW
Momenteel niet leverbaar


Wrapsol Full-Body Protector Apple MacBook Pro 17 inch

Geef uw Apple MacBook Pro 17 inch onzichtbare bescherming tegen krassen en vuil met de Wrapsol Protective Film Wrap. Deze complete set inclusief hulpmiddelen voor het installeren bedekt het totale aluminium oppervlak van uw Apple MacBook Pro 17 inch.

De protector is gemakkelijk zelf aan te brengen. In de verpakking vind u naast de folie zelf een spray vloeistof waarmee u de protector kunt insprayen. Als het folie nat is kunt u deze met gemak tot op de millimeter positioneren voor een perfect eindresultaat. Er is een zogenaamde Squeegee card meegeleverd waarmee u de overtollige vloeistof onder het folie kunt wegdrukken. Bekijk ook onderstaande video voor een uitgebreide demonstratie van de installatie.

Het folie is zo sterk dat de fabrikant u levenslange garantie geeft op dit product. (Uitgezonderd zijn Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, hier krijgt u 30 jaar garantie.) Om aan te tonen hoe stevig het folie is kunt u onderstaande video bekijken waar een test gedaan wordt met een mobiele telefoon ingepakt in het folie welke over de weg gesleept wordt met 50 km/uur.

Video review van het product:

E-mail
@
@
Type de code over