Top

SoundFreaq Sound Step Recharge SFQ-02iRB Bluetooth Speaker Dock

  • SoundFreaq Sound Step Recharge SFQ-02iRB Bluetooth Speaker Dock
  • SoundFreaq Sound Step Recharge SFQ-02iRB Bluetooth Speaker Dock
  • SoundFreaq Sound Step Recharge SFQ-02iRB Bluetooth Speaker Dock
149,99
per stuk incl. BTW
Momenteel niet leverbaar


SoundFreaq Sound Step Recharge SFQ-02iRB Bluetooth Speaker Dock

Met de Sound Step hebt u meer mogelijkheden om muziek te luisteren dan met enige andere compacte luidspreker. Door het compacte formaat past de SoundStep prima onder computerschermen en tv's, op aanrechtbladen, boekenplanken en nachtkastjes. De Sound Step Recharge met oplaadbare batterij kunt u gemakkelijk verplaatsen in huis, en hem zelfs meenemen naar het terras. Zo kunt u ook buiten genieten van prachtig geluid.

Ultieme luidspreker voor de iPad
De Sound Step Recharge biedt de mogelijkheid tot docking en opladen van uw iPad. U kunt uw iPad ook in uw hand houden voor draadloze audio-streaming. Ideaal wanneer u video's kijkt, games speelt, of meerdere taken tegelijk uitvoert met apps. Het dock heeft een uitneembare afstandhouder, zodat de meeste iPad-hoezen en behuizingen erin passen. U hoeft de iPad dus niet eerst uit de hoes te halen om deze in het dock te plaatsen. Door een extra USB-voedingaansluiting achterop kunt u uw iPhone opladen terwijl uw iPad zich in het dock bevindt.

Uitstekend geluid voor een compacte luidspreker
Soundfreaq zorgt voor een glasheldere geluidsweergave voor muziek, films, tv-programma's, video's, games, internetradio en apps. Sound Step Recharge biedt een 2.1 luidsprekerconfiguratie met speciale subwoofer en de systeemeigen ruimtelijke geluidsverbetering met UQ3 van Soundfreaq. Deze zorgt voor een natuurlijke basreflex en stereoscheiding, uniek voor een compacte luidspreker.

Oplaadbare batterij
U kunt meer dan 6 uur luisteren zonder netstroom door de ingebouwde oplaadbare batterij. U kunt de Sound Step Recharge overal in huis meenemen.

Universele oplaadfunctie
Met de Sound Step Recharge kunt u iPads, iPhones of iPods opladen in het dock. Met de USB-voedingsaansluiting kunt u bovendien elk USB-compatibel apparaat opladen, zoals iPhones, iPods en de meeste Bluetooth headsets, mobiele telefoons en smartphones. De USB-voedingsaansluiting biedt de mogelijkheid om allerlei apparaten op te laden. U kunt uw telefoon opladen terwijl uw iPad zich in het dock bevindt of uw Bluetooth-headset opladen terwijl uw iPhone zich in het dock bevindt. Als de Sound Step is gekoppeld aan een Blackberry-, Android-, Motorola-, Nokia-, HTC-, Samsung-, HP- of LG-apparaat, kunt u dit opladen en tegelijk audio streamen.

Drie weergave varianten
Met de Step Recharge kunt u audio uit drie bronnen afspelen — een zeer flexibele luisterervaring. Het systeem is gemakkelijk te gebruiken met allerlei apparaten. Ook handig wanneer u het apparaat deelt met uw gezin, vrienden of collega's.

Bluetooth draadloos
Bluetooth draadloos werkt met alle A2DP-compatibele apparaten en realiseert alle audio die anders zou worden afgespeeld via de interne luidspreker of koptelefoon van het apparaat.

Apple-dock
30-pins aansluiting voor het afspelen en opladen van alle iPhone- en iPod- apparaten inclusief de iPad en iPad 2... zelfs in een hoes.

Audio-ingang
Audio-ingang van 3,5 mm voor het aansluiten van apparaten met een standaard koptelefoonstekker. U kunt de Sound Step Recharge dus gebruiken met praktisch elke gewenste audiobron.

Specificaties

- Unieke iPad docking
- Uitzonderlijk stereogeluid
- Oplaadbare Lithium-batterij
- Compact draagbaar ontwerp
- USB oplaadvoorziening
- Bluetooth Wireless
- Video Uitgang

E-mail
@
@
Type de code over