Top

SoundFreaq Sound Platform SFQ-01 Bluetooth Speaker Dock

  • SoundFreaq Sound Platform SFQ-01 Bluetooth Speaker Dock
  • SoundFreaq Sound Platform SFQ-01 Bluetooth Speaker Dock
  • SoundFreaq Sound Platform SFQ-01 Bluetooth Speaker Dock
  • SoundFreaq Sound Platform SFQ-01 Bluetooth Speaker Dock
  • SoundFreaq Sound Platform SFQ-01 Bluetooth Speaker Dock
199,99
per stuk incl. BTW
Momenteel niet leverbaar


SoundFreaq Sound Platform SFQ-01 Bluetooth Speaker Dock

Het Sound Platform brengt uw muziek tot leven. U kunt er alle audio van uw iPad, iPhone, iPod of ander Bluetooth-apparaat op afspelen. Soundfreaq zorgt voor een glasheldere geluidsweergave voor films, tv-programma's, video's, games, internetradio en apps.

Drie weergavemogelijkheden
Met het Sound Platform kunt u audio uit drie bronnen afspelen — een zeer flexibele luisterervaring.

Bluetooth draadloos
Bluetooth draadloos werkt met alle A2DP-compatibele apparaten en realiseert alle audio die anders zou worden afgespeeld via de interne luidspreker of koptelefoon van het apparaat.

Apple-dock
30-pins Apple Universele stekker voor het afspelen en opladen van alle iPhone en iPod-apparaten, zoals iPod touch, iPod nano en iPod classic.

Audio-ingang
Audio-ingang van 3,5 mm voor het aansluiten van apparaten met een standaard koptelefoonstekker. U kunt het Sound Platform dus gebruiken met praktisch elke gewenste audiobron.

Geluids weergave
Door zijn ontwerp past het Sound Platform in elke ruimte en vult deze met prachtig geluid. Het Sound Platform is ingericht op natuurlijke basreflex, heldere weergave van stem en hoge tonen. Daarmee is het systeem geschikt voor elk muziekgenre.

Speciale, op maat ontwikkelde drivers
De magneet die de spreekspoel van het Sound Platform aandrijft is een unieke legering van ijzer en koolstof, waardoor een langere uitslag van het membraan mogelijk wordt. Zo wordt een groot volume lucht verplaatst, waardoor een diep, vloeiend basgeluid ontstaat. Vergeleken met de standaard drivers in zijn klasse bereiken onze luidsprekers op maat een geluidsniveau van ca. +6 dB tussen 2 kHz en 10 kHz. Het membraan van onze luidsprekers is versterkt met kevlar, dat met zijn lichte gewicht en grote stevigheid een beheerste beweging mogelijk maakt. De klasse D-versterker die het vermogen van de luidsprekers aanstuurt, is nauwkeurig afgestemd om de mogelijkheden van de luidspreker volledig te benutten.

Ruimtelijke geluidsverbetering met UQ3
Vergeleken met grotere luidsprekersystemen is bij compacte audioproducten voor thuis de afstand tussen de linker- en de rechterluidspreker vrij klein. Daardoor is de stereoscheiding beperkt. We hebben een speciale UQ3 DSP-technologie ontwikkeld om een psycho-akoestisch effect te creëren. Hiertoe regelen we de wisselwerking tussen de geluidsgolven zo, dat de stereo-ervaring wordt verbeterd. Zo levert ons compacte systeem toch een intensieve geluidservaring op.

Akoestisch geoptimaliseerde klankkast
De akoestisch geoptimaliseerde klankkast regelt de luchtstroom in het systeem, zoals een spruitstuk en uitlaat in een auto.
Met verstevigde kunsthars en gelaste montage voorkomt het Sound Platform luchtlekken en onbedoelde galm die een nadelig effect op de geluidskwaliteit hebben.
De luidsprekerpoorten gaan via een spiraalgang naar achterste poorten. Zo moet de lucht een langere weg afleggen, terwijl de akoestische klankkast in een kleine behuizing past.

E-mail
@
@
Type de code over