Top

Lowdi Bluetooth Speaker Black

  • Lowdi Bluetooth Speaker Black
  • Lowdi Bluetooth Speaker Black
  • Lowdi Bluetooth Speaker Black
  • Lowdi Bluetooth Speaker Black
  • Lowdi Bluetooth Speaker Black
  • Lowdi Bluetooth Speaker Black
  • Lowdi Bluetooth Speaker Black
129,99
per stuk incl. BTW
Momenteel niet leverbaar


Lowdi Bluetooth Speaker Black

De Lowdi Bluetooth speaker is een draagbare speaker met ingebouwde accu om maar liefst 8 uur naar uw favoriete muziek te luisteren. Het retro design geeft de Lowdi speaker een opvallende look, en door de uitgebreide verbindingsmogelijkheden is deze speaker ideaal voor onderweg en gebruik van diverse toepassingen.

Diverse verbindingsmogelijkheden inclusief draadloze connectie met Bluetooth
De Lowdi speaker kan draadloos verbonden worden met elke smartphone, tablet of ander device met Bluetooth. De Lowdi ondersteunt Bluetooth 4.0 waardoor het energieverbruik van zowel de speaker als het gekoppelde apparaat zeer laag is. Naast de mogelijkheid om met Bluetooth te verbinden is het ook mogelijk een klassieke 3,5mm audio kabel te gebruiken. Zo kan de Lowdi op vrijwel alle smartphones, tablets, laptops of andere (mobiele) apparaten worden aangesloten.

Mogelijkheid tot het voeren van handsfree telefoongesprekken
In het geval de Lowdi via Bluetooth is verbonden met een smartphone is het mogelijk tijdens het luisteren van muziek telefoongesprekken aan te nemen. Met behulp van de functietoets op de speaker kan een gesprek worden aangenomen. Speciaal voor het voeren van telefoongesprekken is de Lowdi speaker voorzien van een geïntegreerde microfoon.

Compleet pakket inclusief handige draagtas
Omdat de Lowdi speaker voornamelijk bedoelt is om onderweg te gebruiken, kan een beschermhoes uiteraard niet ontbreken. Bijgeleverd is een handige draagtas met ritssluiting om de Lowdi speaker onderweg goed beschermd te vervoeren. Naast de draagtas zijn ook de benodigde kabels voor het opladen van de geïntegreerde accu, en een 3,5mm audio kabel voor het aansluiten van apparaten zonder Bluetooth inbegrepen. Hiermee is de Lowdi speaker direct gereed voor gebruik in alle situaties.

Inhoud van de verpakking:
- 1 x Lowdi Bluetooth Speaker Black
- 1 x Micro USB kabel
- 1 x 3.5mm audiokabel
- 1 x Opbergtasje
- 1 x Handleiding

E-mail
@
@