Top

Griffin Survivor Extreme Duty Hardcase Apple iPhone 5/5S Pink/Black

€ 7,00 Korting
  • Griffin Survivor Extreme Duty Hardcase Apple iPhone 5/5S Pink/Black
  • Griffin Survivor Extreme Duty Hardcase Apple iPhone 5/5S Pink/Black
€ 49,99
42,99
per stuk incl. BTW
Gratis thuisbezorgd!
Verwachte levertijd: 2 werkdagen


Griffin Survivor Extreme Duty Hardcase Apple iPhone 5/5S Pink/Black

Met de Griffin Survivor hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan uw iPhone 5S / 5. Deze ultra stevige case is ontworpen om de iPhone onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger.

Twee delen van verschillende materialen
De Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPhone zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de iPhone valt of ergens tegenaan stoot.

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen.

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPhone 5S / 5 beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPhone, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPhone volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case.

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de iPhone zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen.

Stevige afneembare riemclip en standaard
De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPhone aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPhone op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de iPhone schuin op tafel neer te zetten.

De stevigste case op de markt voor de iPhone 5S / 5
Wilt u zich nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan uw iPhone 5S / 5? Dan is deze Griffin Survivor Extreme Duty case de perfecte keuze. Deze ultra stevige iPhone beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.

Bent u niet overtuigd? Bekijk dan eens de volgende video met een serie uitgebreide tests door het team van Griffin met de iPhone 4/4S variant.

E-mail
@
@
Type de code over