Top

Griffin Survivor Extreme Duty Hardcase Black voor Samsung Galaxy S4

  • Griffin Survivor Extreme Duty Hardcase Black voor Samsung Galaxy S4
  • Griffin Survivor Extreme Duty Hardcase Black voor Samsung Galaxy S4
39,99
per stuk incl. BTW
Gratis thuisbezorgd!
Verwachte levertijd: 2 werkdagen


Griffin Survivor Extreme Duty Hardcase Black voor Samsung Galaxy S4

Met de Griffin Survivor hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan uw Samsung Galaxy S4. Deze ultra stevige case is ontworpen om de telefoon onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger.

Twee delen van verschillende materialen
De Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de Galaxy S4 zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de telefoon valt of ergens tegenaan stoot.

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen.

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele Galaxy S4 beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een telefoon, het touchscreen display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw Galaxy S4 volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case.

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de Samsung Galaxy S4 zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de lader connector, headset aansluiting, power en volume toetsen.

Stevige afneembare riemclip en standaard
De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw Galaxy S4 aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de telefoon op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de iPod schuin op tafel neer te zetten.

Bent u niet overtuigd? Bekijk dan ook de video onderaan deze pagina met een serie uitgebreide tests door het team van Griffin met de iPhone variant van deze Galaxy S4 case.

Video review:

E-mail
@
@
Type de code over