Top

Colorfone Beschermhoes met standaard Bruin iPad 2 / 3 / 4

  • Colorfone Beschermhoes met standaard Bruin iPad 2 / 3 / 4
27,99
per stuk incl. BTW
Momenteel niet leverbaar


Colorfone Beschermhoes met standaard Bruin iPad 2 / 3 / 4

Deze luxe beschermhoes van het Nederlandse merk Colorfone is ontworpen voor de Apple iPad 2 / 3 / 4. De hoes is niet alleen geschikt voor het beschermen van uw iPad, maar functioneert daarnaast ook als standaard. De flap beschermd het scherm van uw iPad en verandert zodra u deze omslaat in een handige standaard. Uiteraard is de map ook voorzien van de automatische wake/sleep functionaliteit bij het openen of sluiten van de klep.
De map is op verschillende manieren te positioneren zodat u voor elke toepassing de juiste stand kunt creëren. Zo kunt u de iPad bijna helemaal rechtop zetten om optimaal te genieten van multimedia. Wanneer u teksten moet invoeren dan zet u de iPad op de half schuine stand zodat u comfortabel het toetsenbord kunt bedienen. De iPad schuift vanaf de binnenkant in de case en zit direct stevig op zijn plek. De kunstlederen houder is afsluitbaar door middel van een klittenband sluiting. De case zelf heeft een ingebouwde magneetsluiting. In het ontwerp van de Colorfone beschermhoes is gedacht aan alle knoppen, de aansluitpunten, cameralens en boxen zodat de case u niet stoort tijdens het gebruik van uw Apple iPad.
De Colorfone beschermhoes is verkrijgbaar in diverse kleuren en is direct uit voorraad leverbaar. Verwen uzelf en uw iPad met deze Colorfone beschermhoes en zorg voor de beste bescherming voor onderweg.

E-mail
@
@
Type de code over