Top

Belkin Vans 3D Waffle Clear / Black Case voor Apple iPhone 5S / 5

  • Belkin Vans 3D Waffle Clear / Black Case voor Apple iPhone 5S / 5
  • Belkin Vans 3D Waffle Clear / Black Case voor Apple iPhone 5S / 5
24,99
per stuk incl. BTW
Momenteel niet leverbaar


Belkin Vans 3D Waffle Clear / Black Case voor Apple iPhone 5S / 5

De Belkin Vans Waffle case is geïnspireerd op de skateschoenen van Vans die in de jaren '60 beroemd werden in Zuid-Californië. De wafelzool geeft het etui een bijzondere textuur en vormt zich naar uw iPhone 5. Het etui biedt een schokabsorberende bescherming met een perfecte pasvorm voor uw iPhone 5 dat zelfs goed blijft zitten tijdens kickflips, tailslides en wat u verder maar kunt bedenken.

Het hoesje ligt dankzij de bijzondere textuur heerlijk in de hand en biedt een perfecte pasvorm, net als uw favoriete paar Vans-schoenen. Met een perfecte mix van bescherming en stijl, is uw iPhone 5 net zo uniek als uzelf. Het ontwerp van het Waffle case beschermt de knoppen aan de zijkanten van uw iPhone 5, terwijl de aansluitingen en luidsprekers volledig toegankelijk zijn. U kunt snel en eenvoudig het volume aanpassen en uw koptelefoon of laadkabel aansluiten, terwijl uw telefoon volledig beschermd in het hoesje kan blijven.

Wanneer u het Belkin Waffle Sole-etui om uw iPhone 5 doet, zult u merken dat de randen net iets uitsteken. Het hoesje is expres zo ontworpen. Zo is er minder kans op krassen wanneer u uw telefoon met het scherm naar beneden op een vlakke ondergrond legt.

E-mail
@
@
Type de code over